Signalen

Signaal Vragen eindbod cao NS

Arbeidsomstandig- heden en CAO

Vragen eindbod cao NS

Tilburg, 22 januari 2021

Beste leden,

Gisteren heeft NS een eindbod neergelegd. Dit eindbod heeft de VVMC uiteraard direct via social media verspreid zodat jullie daarvan kennis kunnen nemen. Wij kunnen ons voorstellen dat het eindbod bij jullie vragen oproept en wij willen daaraan vanzelfsprekend tegemoet-komen.

We kunnen, gezien de regels rondom de lockdown, niet naar jullie toekomen om in gesprek te gaan en dus hebben we iets anders geregeld. We gaan, zoals we vorig jaar ook met het Pact hebben gedaan, digitaal met jullie in gesprek. Via MS Teams bijeenkomsten zullen we jullie in de gelegenheid stellen om vragen en opmerkingen inzake het eindbod van NS met ons te delen.

De MS Teams bijeenkomsten zijn op 27, 28 en 29 januari. Per dag zijn er twee momenten waarop jullie kunnen deelnemen, namelijk van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op 28 januari is er nog een extra bijeenkomst gepland van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je meedoen dan kun je je opgeven via het e-mailadres: cao@vvmc.nl. Geef je naam door en de datum en de tijd waarop je wil deelnemen. Geef ook je e-mailadres door, dan zorgen wij dat je een uur voor aanvang van de bijeenkomst van jouw keuze een link krijgt doorgestuurd waarmee je kunt deelnemen.

Tot slot kunnen we nog meedelen dat we ook de ledenraadpleging digitaal gaan doen en plaats gaat vinden van 1 februari t/m 15 februari. Verdere informatie hierover volgt nog.

Met vriendelijke groet,

Wim Eilert | Vakbondsbestuurder VVMC
Rob de Groot | Vakbondsbestuurder VVMC

Delen:

Meer binnen dit onderwerp

Signalen

Hoe staat het met de cao-afspraak over de regeling zware beroepen?

Arbeidsomstandig- heden en CAO
Signalen

Regeling zware beroepen

Arbeidsomstandig- heden en CAO
Signalen

De medezeggenschap bij NS, hoe zit dat nou?

Verkiezingen
Signalen

Koningsdag 2024

Sociale- en Spoorwegveiligheid
Signalen

Uitslag 2e ledenraadpleging CAO resultaat.

Arbeidsomstandig- heden en CAO
Signalen

Solidariteit 3 minuten aktie

Sociale- en Spoorwegveiligheid
Bekijk meer